Formålet har dels være at teste, hvor god en gravemaskine er til at berige træer med levesteder og dels lave flere levesteder til insekter, fugle, flagermus, svampe m.fl.

Dette er gået rigtig godt, da maskinens komfortzoner, muligheder og begrænsninger er fundet og der er lavet mange nye levesteder. Et levested som har stort potentiale for fuglereder allerede i år, er de træer som er blevet knækket og flækket.

For yderligere oplysninger, kontakt

Kristian Graubæk, arealforvalter Skovsgaard Gods: 21 79 92 28

Det ligner kaos og det er og kaos. Så vi har fuld forståelse for, at det også kan vække følelser i folk, når man er vant til at se en skov være ordentlig og ryddelig. Tag ud og oplev det og se om I kan komme igennem skoven, nu hvor der er så meget dødt ved til de sjældne arter. Men husk at kigge efter løse grene i kronerne, for selv om maskinføreren har tilstræbt at fjerne løse grene, så kan der godt være nogle tilbage.

Vi håber at I tager vel imod vores indsats for de sjældne arter, ligesom at naturen vil gøre det. Vi har lavet en video om veteraniseringen.

Projektet er nr 2 ud af 3, som er lavet med støtte fra Gubra. Det første projekt har været at etablere bede til produktion af frø fra danske urter, hvilket kører som det skal. Se pressemeddelelsen fra annonceringen af samarbejdet her.